Проект Машински факултет Скопје

Во просториите на Машински факултет во Скопје, старите подови беа заменети со нови, поточно Омнитек постави 1000м2 Marmoleum Marbled Fresco од премиум производителот Forbo.

Неговата карактеристика на мермерна структура дава чувство на смирувачки ентереиер. Мармолеумот е создаден исклучиво од 97% природни суровини, па затоа овај материјал нуди 0 (нула) емисии на штетни честички, при што го прави идеалено подно решение за образовни институции.

Мармолеум дава карактеристика на издржливо подно решение кое може да се очекува да достигне и до повеќе од 30 години животен век.

  • Тип на објект: Образовна институција
  • Локација: Скопје
  • Вид на поставен под: FORBO – Marmoleum Marbled Fresco
  • Бенефити од поставен под: Издржливо подно решение произведено од природни материјали
  • Поставена површина: 1000m2

КОРИСТЕНИ ПРОИЗВОДИ