Проект Фитнес центар BBC

Фитнес центар BBC е проект на кој што се постави ReFlex tiles површина која ќе придонесе кон сигурност и безбедност при извршувањето на спортски активности.

Reflex гумените ролни се направени од рециклирачки гуми, односно претставуваат еколошко и економско решение. Станува збор за висококвалитетни гумени подлоги кои се соодветни за поставувања на сали за вежбање, игралишта, како и за поплочување на спортски терени. Имаат лесна и брза инсталација, доста издржливи на тежина и немаат некој посебен начин на одржување.

  • Тип на објект: Сала за вежбање
  • Локација: Скопје
  • Вид на поставен под: ReFlex Heavy duty tiles 8mm
  • Бенефити од поставен под: Издржливост, отпорни на пролизгување, апсорпција на звук, апсорпција на удар.
  • Поставена површина: 100m2

КОРИСТЕНИ ПРОИЗВОДИ