Perspective

НАШАТА PERSPECTIVE ТЕПИСОНСКА ПЛОЧА СОЗДАВА ЛУКСУЗНО РАСКОШНА ТЕКСТУРА НА ПОВРШИНАТА. БЕЗВРЕМЕНСКИОТ ПОВРШИНСКИ ВИЗУЕЛЕН ИЗГЛЕД НА ПЛОЧИТЕ ОД 50 x 50cm ДОДАВА ТОПЛИНА И СУПТИЛЕН ИНТЕРЕС НА СЕКОЈ ВНАТРЕШЕН ПРОСТОР. КОЛЕКЦИЈАТА TESSERA PERSPECTIVE СЕ СОСТОИ ОД 8 НЕУТРАЛНИ ТОНОВИ НАДОПОЛНЕТИ СО 6 БОГАТИ, АКЦЕНТНИ БОИ. СЕКОЈА КОМБИНАЦИЈА НА БОИТЕ СОЗДАВА МОДЕРЕН И НЕЖЕН ДИЗАЈН НА ПОД.  

Погледни уште дизајни на FORBO
дебелина

6.1mm

Плочи

50x50cm

Класа на користење

33

Реакција на оган

Bfl-s1

Акустични својства

ΔLw = 25dB

Подно Греење

Да

Намена

Канцеларии