Safestep R11 & R12

КАКО ДЕЛ ОД SAFETY FLOORING СЕРИЈАТА, ПОДОВИТЕ SAFESTEP R11 И R12 СЕ ДИЗАЈНИРАНИ ДА ПОНУДАТ МАКСИМАЛНА ОТПОРНОСТ НА ЛИЗГАЊЕ ВО НАЈЕКСТРЕМНИ УСЛОВИ КАДЕ ШТО ЕДНОСТАВНО НЕ Е МОЖНО ДА СЕ СПРЕЧАТ ИСТЕКУВАЊА ПОРАДИ ТИПОТ НА РАБОТАТА ШТО СЕ ИЗВЕДУВА. СОДРЖАТ ВИСОКА ГУСТИНА НА ЧЕСТИЧКИТЕ (STEP CRYSTALS) КОИ ПРИДОНЕСУВААТ ЗА ВИСОКА ФРИКЦИЈА ПРИ ДОПИР, ЧИСТ И СВЕЖ ДИЗАЈН, КАКО И ЛЕСНО ЧИСТЕЊЕ.

Погледни уште дизајни на FORBO
дебелина

2.0mm

Заштитен слој

0.70mm

Ролна

2x ≤25m

Класа на користење

34-43

PUR заштита

PUR Pearl

Противлизгавост

R11/R12

Намена

Здравствени установи, индустриски објекти