Marmoleum Solid

MARMOLEUM SOLID ПРИПАЃА НА КАТЕГОРИЈАТА ПРИРОДНИ ПОДОВИ И ГИ ЗАДОВОЛУВА НАЈНОВИТЕ ЕВРОПСКИ СТАНДАРДИ. ПОНУДЕНАТА ПАЛЕТА СОДРЖИ СМИРУВАЧКИ И МОНОХРОМАТСКИ ДЕЗЕНИ КАКО И ЕДИНСТВЕНИОТ SLATE ДИЗАЈН ЧИЈА ТЕКСТУРИРАНОСТ СОЗДАВА НОВА ДИМЕНЗИЈА ВО СВЕТОТ НА ПОДОВИТЕ

Погледни уште дизајни на FORBO
дебелина

3.2mm, 4.0mm

Ролна

2x ≤32m

Класа на користење

34-43

Реакција на оган

Cfl-s1

PUR заштита

TopShield 2

Противлизгавост

DS ≥ 0.30 (ЕN 13893)