Marmoleum Linear

КОЛЕКЦИЈАТА LINEAR НУДИ ВОЗБУДЛИВИ ДЕЗЕНИ ИСТОВРЕМЕНО ВО ТОПЛИ НЕУТРАЛНИ, А И ВО СИЛНО СВЕТЛИ БОИ. ТОКМУ ЛИНИСКАТА ТЕКСТУРА ОВОЗМОЖУВА СОЗДАВА ПРИРОДНО И ТОПЛО ЧУВСТВО.

Погледни уште дизајни на FORBO
дебелина

2.5mm

Ролна

2x ≤32m

Класа на користење

34-43

Реакција на оган

Cfl-s1

PUR заштита

TopShield 2

Подно Греење

Да