Accord

Tessera Accord се состои од природно вкрстени линии кои соработуваат за да создадат еден, универзално привлечен дизајн, погодна за секоја шема на ентериер. Достапна во формат на плочи од 50x50 cm, со изглед во стил на широк разбој кој се постигнува преку монолитна инсталација. Колекцијата Accord нуди 12 бои, 6 неутрални кои формираат топла палета која најмногу се поврзува со колекциите на Tessera Cloudscape, Layout & Inline. Совршена е  за воведување суптилен интерес и боја во работните простори.

Погледни уште дизајни на FORBO
дебелина

6.4mm

Плочи

50x50cm

Класа на користење

33

Реакција на оган

CfI-s1

Акустични својства

ΔLw = 24dB

Подно Греење

Да

Намена

Канцеларии