Омнитек ДОО има потреба од следната работна позиција

МАГАЦОНЕР – СКОПЈЕ

Потребни квалификации и знаења:

 • Образование: ССС 
 • Работно искуство: минимум 1 година работно искуство
 • Работа со компјутери: основно познавање на MS office пакет
 • Возачка дозвола Б категорија.

Главни обврски и одговорности на позицијата:

 • Прием на роба: истовар, утовар, сортирање, складирање;
 • Припрема на роба за достава до објекти, испорака на терен и водење на дневни извештаи за завршената работа
 • Одржување на магационот во состојба која е пропишана со процедури

Личен профил:

 • Трудољубивост 
 • Лојалност и посветеност
 • Способност за работа под притисок и во кратки рокови
 • Способност за работа во тим

Нудиме:

 • Одлична работна атмосфера
 • Редовно месечна плата
 • Регрес
 • Работно време понеделник до петок од 8 до 16 часот

Доколку сте заинтересирани за работа во здрава работна средина со професионален тим на Омнитек ДОО, испратете го вашето CV со назнака „Магационер“ на e-mail адресата: info@omnitec.mk

Ве очекуваме!